Sunday, 17 March 2013

Light Pink + Blue + Turquoise Pearl Handbouquet :)

Assalamualaikum ,

hi semua..pergh lama xupdate..sorry ye..
sebab lately bz skit..alhamdulillah..rezeki ramai yg order pearl handbouquet ..tq semua!!!
ok short update

ordered by dearie yanie..from sabah ye..heee..
jauh hb saya merantau..hahaha..tq darlings :))
so yanie request nk color putih, biru and turquoise, 
nak guna untuk dua2 majlis tapi lagi satu tu ada pink sikit, so saya bgthu yanie why not kita tambah a little bit pink colors kan..so yanie setuju dan ini hasilnya :))


saya just put a little pink bag contra kan skit color dia





yanie ni dia xsuka color pink sgt..so dia mintak tukar color brooch color pink ni ke color lain


alhamdulillah..yanie suka..
so interested whatssapp saya kat 0172562407 ye :)

love,
iefayanghazali

3 comments:

  1. slm..wow cntik la keje tgn u..cntik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam dear...heee..alhamdulillah..tq so much :)))

      Delete